100% ORIGINALE

SI PRODUSE VERIFICATE

LIVRARE GRATUITA

PESTE 500 LEI

DREPT DE RETUR 365 ZILE

INDIFERENT DE MOTIV

Livrare si Retur

LIVRARE PRIN CURIER LA ADRESA

Transportul este asigurat prin firmele de curierat rapid de luni pana vineri intre orele 9.00-18.00 si sambata intre orele 9.00 – 12.00 (la cererea clientului). Comenzile plasate pana in ora 15.00 vor fi trimise catre client in aceeasi zi, cele care vin dupa ora 15.00 vor fi trimise a doua zi. In cazuri exceptionale ce nu depind de noi, timpul de livrare se poate decala catre ziua urmatoare. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

LIVRARE PRIN POSTA ROMANA LA OFICIUL POSTAL

Coletul ajunge la Oficiul Postal de care apartineti in 3-5 zile (lucratoare).

Tarife Transport

– TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile mai mari de 500 LEI prin curier rapid sau Posta Romana.
– Transport in Bucuresti prin curier rapid (pentru comenzile mai mici de 500 lei ): 13 RON TVA inclus
– Transport in Provincie prin curier rapid (pentru comenzile mai mici de 500 lei ): 14 RON TVA inclus (+ 0.8 ron / KM pentru kilometri suplimentari pentru localitatile inafara acoperirii curierului. Lista completa a localitatilor acoperite o puteti gasi aici: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf )
– Transport in Bucuresti sau Provincie prin Posta Romana (pentru comenzile mai mici de 500 lei ): 15 lei TVA inclus

Daca livrarea se doreste a fi facuta sambata, va rugam sa precizati acest aspect ( valabil doar pentru livrarea prin curier rapid ). Comenzile plasate pana in ora 15.00 vor putea fi livrate a doua zi.

Punem la dispozitie si posibilitatea de a deschide coletul la livrare, INAINTE DE A PLATI ( valabil doar pentru livrarea prin curier rapid ). Acest serviciu costa 3 LEI cu TVA inclus si va fi mentionat de catre client in cadrul comenzii, altfel coletul se va trimite fara posibilitatea deschiderii acestuia.

RETURNARE SI SCHIMBARE PRODUSE

1. Renuntarea la cumparare (returnarea produsului)
In cazul in care clientul doreste sa renunte la cumpararea produsului trebuie ca prim pas sa trimita un mail cu numele dvs, numarul comenzii si produsul care doriti sa-l returnati in termen de 365 zile de la primirea produsului, iar rambursarea contravalorii produselor se va face de catre TheUnique.ro in termen de 10 zile de la retur ( data primirii inapoi a produsului).
Nu se aplica penalitati si nu este necesara invocarea unui motiv sau eventuale explicatii.

Clientul are dreptul de a returna produsele in termen de 365 de zile de la livrare, in aceeiasi stare in care acestea au fost livrate: nefolosit, in ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele intacte si impreuna cu toate documentele insotitoare ( factura fiscala, aviz de insotire, certificat, etc.).

Returnarea se va face folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare ( curier rapid sau posta romana ). Taxele de curierat vor fi suportate de Client. Nu expediati produsele ramburs, acestea nu vor fi acceptate si se vor intoarce la dumneavoastra pe cheltuiala dumneavoastra. Produsele ce constituie un set vor trebui returnate ca set.
In cazul returnarii contravalorii produsului, daca livrarea a fost gratuita, se va retine taxa transportului initial, in valoare de 15 RON.
In cazul returnarii contravalorii produsului, taxele de returnare sunt suportate de client (10 RON pentru mandat postal sau 5 RON pentru transfer bancar).

2. Schimbul produselor
Daca se doreste ca produsul sa fie schimbat cu alt produs identic, dar de marime diferita ( comanda gresita a marimii ) atunci clientul va suporta integral costul transportului tur-retur, iar produsul trebuie insotit de factura de achizitie si certificatul de autenticitate ( dupa caz), cu ambalajul si etichetele intacte. In acest caz politica de rambursare a banilor nu se aplica, ci TheUnique.ro va expedia Clientului un nou produs, pe cheltuiala cumparatorului.
Atentie!
Dreptul de schimb al produselor nu se acorda produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instructiunilor specifice ale clientilor.

WBack To Top